Onze chauffeurs

Onze chauffeurs vormen het gezicht
van Taxi Adriaan.

Onze chauffeurs vormen het gezicht van Taxi Adriaan.

Zij zijn ons visitekaartje want zij hebben het meeste contact met u als klant. Achter de schermen doen wij ons uiterste best om te garanderen dat u een prettige ervaring hebt wanneer u met Taxi Adriaan rijdt. Wij vinden het belangrijk dat u een veilig gevoel hebt als u bij een van onze chauffeurs in de taxi zit.

Taxi Adriaan regelt sinds 1999 taxivervoer in Haarlem en omstreken. Een taxirit moet een ontspannen en plezierige rit zijn. Onze chauffeurs worden geselecteerd en getraind op het leveren van een goede service aan reizigers. Ze spreken minimaal twee talen (Nederlands en Engels), kennen de weg, helpen u met bagage en rijden veilig.

Naast onze selectie en training kunnen reizigers de rit en de chauffeur beoordelen. Bestel je een taxi via de telefoon of de website, dan kun je na de rit een beoordeling achter laten. Als deze beoordeling niet positief is, gaan wij in gesprek met de betreffende chauffeur om te zorgen dat de volgende beoordeling wel weer positief is. Op die manier luisteren we naar u als klant.